• 1404/02/28 - 10:16

دومین جلسه ستاد بزرگداشت دهه ولایت و امامت استان فارس

دومین جلسه ستاد بزرگداشت دهه ولایت و امامت استان فارس برگزار شد.

دومین جلسه ستاد بزرگداشت دهه ی ولایت و امامت فارس در سالن جلسات دفتر نمایندگی ولی فقیه در فارس و امام جمعه ی شیراز با حضور معظم له برگزار شد.

در این جلسه که صبح روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه 1404 با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی و فرماندهان نظامی و انتظامی برگزار شد، مدعوین به بحث و تبادل نظر حول محور برنامه ها و مراسم ایام دهه کرامت، عید سعید قربان و جشن های مختص عید سعید غدیر خم پرداختند.

 آیت‌الله دژکام گفت: برای بزرگداشت روز ولایت حضرت علی(ع) باید در سراسر استان فارس و شهر شیراز آماده باشیم و با همت بالا وظیفه دینی و الهی خود را به بهترین وجه انجام دهیم.

وی، دو نوع فعالیت اصلی در حوزه مناسبت‌های دینی و رسیدن به اهداف فرهنگی و الهی را ضروری دانست و افزود: یک دسته از کارها فرهنگ سازی است که به طور مثال برای غدیر کار مربوط به یک روز نیست و مستمر در طول زندگی باید این فرهنگ سازی را داشته باشیم و فرهنگ سازی برای عقاید، باورها و ارزش‌هایمان باید مستمر باشد.

وی ادامه داد: کار دیگر تدارک رویدادهایی است که این رویدادها آن باور دینی را به نمایش می‌گذارد البته خود رویداد در فرهنگ سازی مؤثر است اما هدف از رویداد صرفاً فرهنگ سازی نیست و با رویداد می‌خواهیم با همه دنیا حرف بزنیم.

آیت‌الله دژکام با اشاره به پیام عید غدیر اظهار کرد: روز عید غدیر باید روز اعلام به همه مستکبران عالم باشد که دوران آن‌ها به پایان رسیده است. مگر پیامبر وقتی دست علی(ع) را بالا برد، نفرمود که شیطان مأیوس شد؟ باید ببینیم آمریکا را روز غدیر مأیوس می‌کنیم یا خیر. اگر نمی‌کنیم، یعنی رویداد مؤثری تدارک ندیده‌ایم.

امام جمعه شیراز تأکید کرد: اهداف رویدادها فراتر از فرهنگ‌سازی است. اگر برنامه‌ها به‌درستی طراحی شود، باید بتوانیم روز ۲۴ خرداد(روز عید غدیر) بگوییم شیطان مأیوس شده است. صرف تعدد برنامه‌ها کافی نیست.

وی با انتقاد از پنهان بودن برخی مراسم مذهبی گفت: گاهی اوقات برای مراسم مذهبی هزینه می‌کنیم اما جلوه‌ای ندارد. سینه‌زنی ابراز وجود مؤمنین است، ولی وقتی پنهان است، چه اثری دارد.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر اینکه روح برنامه‌های دینی باید اعلای کلمه‌الله باشد، گفت: هر برنامه‌ای که در این راستا تأثیرگذار باشد، ثواب دارد. برگزاری رویدادها برای جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی است، نه فقط خودسازی فردی.

نماینده ولی‌فقیه در فارس با اشاره به چالش‌های شیراز در برگزاری مراسم مذهبی تصریح کرد: یکی از مشکلات ما پنهان بودن رویدادهاست. مشکل دوم تفرقه است. وقتی متفرق شویم، دوربین جمعیت را نشان نمی‌دهد. باید جلوی تفرقه را بگیریم.

وی با تأکید بر اینکه نباید بین مؤمنین تفرقه ایجاد شود و باید عظمت مذهبی شیراز را نشان دهیم، گفت: شیراز حرم سوم اهل بیت(ع) است و دشمنان تبلیغ می‌کنند که این چنین نیست. باید خلاف تلاش دشمنان را نشان دهیم. کار برای دین و امیرالمؤمنین(ع) است. اگر اطلاع‌رسانی مناسبی انجام شود، مردم پای کار خواهند بود.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر تمرکز فعالیت‌ها در روز و شب عید غدیر گفت: دهه ولایت ارزشمند است، اما رویداد اصلی باید در شب و روز عید غدیر باشد. شیراز باید غوغا کند. در کنار جشن‌های محله‌ای، دو رویداد اصلی داریم؛ یکی در شب عید در خیابان و دیگری ظهر روز عید در حرم. باید معرکه‌ای در این برنامه‌ها راه بیفتد.

وی با بیان اینکه چند کار شاخص در دهه ولایت انجام شود تا معلوم شود شیراز خبری بوده است، بر ضرورت برگزاری تجمعات باشکوه در عید غدیر تأکید کرد و افزود: در شب عید، خیابان زند باید شلوغ شود. اگر در این جشن مسیر میدان امام حسین(ع) تا حرم مطهر شاهچراغ(ع) پر از جمعیت شد، موفق شده‌ایم.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه نباید بر خلاف روح غدیر عمل کنیم، گفت: نمی‌گویم کسی برای بزرگداشت غدیر در استان کوتاهی کرده، اما تذکر لازم است.

آیت‌الله دژکام در پایان گفت: سه برنامه اصلی عید غدیر مشخص شده است؛ چهارشنبه در ورزشگاه حافظیه، جمعه شب در خیابان و ظهر روز عید در حرم مطهر این برنامه‌ها برگزار خواهند شد.